Eksperiens.com

Bestämde mig för att dra igång en hemsida för ett par timmar sedan,
här är vi nu! Det känns så jävla bra att äntligen ha en plats där jag kan marknadsföra mig själv och min musik på ett sätt som känns snyggt och fräscht. Jag ska försöka blogga regelbundet och jag kommer dela med mig av mig själv på fler plan än bara min musik. Jag har alltid något som jag håller på med och jag jobbar JÄMNT. Därför så kommer jag också att blogga om mitt jobb och alla diverse prylar och svindyra kläder som absolut bara måste ha. Min lilla bad as mahafucking hund Miami som förmodligen också är den vackraste kvinnan i världen (strax före min sambo) och min i särklass bästa vän. Nu orkar jag inte mer, god natt och sov sött!

#perfectMiami

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln