Mitt nya, egendesignade och handgjorda skrivbord!

Har suttit och funderat på hur jag ska lösa min studiohörna i vardagsrummer utan det ska se förjävligt ut.

Bestämde mig för att bygga ett eget skrivbord och anpassa allt efter mina behov och den hårdvaran jag redan köpt på mig. Jag började med en liten ritning på ett papper och sen när det kom till materialval så blev det klart att skivan skulle byggas i massiv ek och underetet skulle svetsas i lätt rostig fyrkantsprofil i svartstål.

Skulle tagit lite mer bilder på hela prossesen för bänkskivan är ordagrant kommen ur en stor jävla ek som min kära morbror Johan styrt upp och själva skivan byggde vi i slöjdsalen på fryckeskolan i sunne.

Underetet är svetsat av min andra morbror, Oskar uppe i Hagfors och hela skiten gick loss på ett par tusenlappar, och bordet är helt otrologt!

Här är lite bilder på hur det såg ut innan och hur det blev tillslut.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln