Carpe Diem

Fick våran nya säng idag. En Härmanö från svenska Carpe Diem, täcke och kudde från Engmo dun samt sängkläder från Beach house. Vår förra säng kom ifrån ikea och är ganska långt ifrån det premiumsegment som Carpe Diem lirar i, eller "pretty fuckin' far from ok" som Marsellus Wallace skulle uttryckt sig. Sängen är en kontinental i 180 bredd med vändbar bäddmadrass bomull för sommaren och ull för vinter. Det enda problemet är väl igentligen att dom skickat fel färg på "mitten" maddrassen så hela grejen får en lätt randig effekt i sidled, vilket dom lovade mig att dom skulle komma och åtgärda på plats. Täcket och kuddarna är också helt jävla outstanding (samma skit som kungen sover i för övrigt)! Det är som att man svävar med huvudet i kudden adderat med känslan av viktlöshet (som Carpe Diem själv beskriver sängen) som ger mig känslan av att jag kommer att sova som ett barn inatt. Sängkläderna jag köpte med kommer från Beach House och är gjorda i ett jerseytyg som ger samma känsla som en urtvättad favvo t-shirt vilket är like med känslan alla borde ha på sitt påslakanset. Josefin vill tvätta alla sängkläderna innan vi bäddar upp allt men jag slänger med lite bilder ifrån nu så kommer det nybäddade goa bilder ikväll.

carpediembeds.com

engmo.se

beachhousecompany.com

Slänger med lite bilder på det "gamla" sovrummet också.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln