Night'y'o

Har inte hunnit med så mycket annat än tränging och vårstädning både på jobbet och hemma dom senaste dagarna. Josefine har putsat alla fönster och det mesta som det går att spraya fettlösare på. Jag har piskat alla fårskinnen vi har i vår väldigt vita soffa och den överdrivet stora luddiga mattan under den med ett stort järnrör ifrån en racingdomkraft jag köpte på mig i sommras. Jag har rensat bland alla mina jävla kläder i alla garderober och överskåp och all annan skit som tänkas kan.

Jag känner mig som en riktig skrotsammlare när jag går igenom grejerna och hittar skit som jag inte använt på över 10 år. Slänger jag skiten? Nä! Kan va bra att ha liksom, som den där skitfula tröjan man inte kan slänga trots att den aldrig är använd för att den ändå är inköpt (för typ 5 år sedan) och det skulle kännas så himla onödigt. Hittade en gammal skrivare och en trasig projektor från tidigt 2000-tal som jag ställde ut ibland soporna med gråten i halsen. Jag vill på något sätt alltid i alla fall försöka ge bort grejerna till någon som kanske kan använda dem istället för att köra skiten på skroten.

Ska slänga upp lite bilder på vårat nystädade och (om jag får säga det själv) uberfeta hem imorgon.

Spelade lite gitarr innan också, övade några låtar inför gigget om två veckor. Var även in på 4sound och beställde lite nya leksaker igår som kommer göra det hela lite mer intressant :)

Nu ska jag se ett avsnitt "true detective", riktigt fet kriminalserie med Matthew Mcconaughey och Woody Harrelson i spetsen. Det är inte många människor som vinner en Oscar och rullar på HBO, samtidigt!

Sleep tight!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln