Fucking aina!

Hade ett lunchmöte med Lina Wallin som är eventansvarig på duvanhusset i karlstad och som även driver företaget ModuStyle tillsammans med min kära kollega Cornelia ifrån Blå angånende ett event i duvan som va väldigt positivt.

Jag vill inte gå in på några detaljer förens allt är spikat och 100% men det kommer bli grymt och jag ska dela med mig av all information så fort allt är "locked down".

 

Fick även ett väldigt annorlunda samtal ifrån polisen kl 22.40 för att en av mina grannar hört Miami stå vid dörren och skälla. Vem fan ringer snuten och berättar att grannens hund står och skäller? Hon väger 1,9kg, hur jävla illa kan det va?

 

Polisen ifråga var mot all förmodan väldigt trevlig och förstående och sa att hon (hennes egna ord) tyckte min granne verkade väldigt knepig och förklarade att hon inte alls hade för avsikt att göra en stor grej av det här!

 

Det känns på något sätt väldigt befriande att alla poliser inte måste bete sig som regelrätta svin även om det föevisso är lite synd med tanke på mitt framtida hatiska textförfattande. Nog om det. Nu ska jag dra ett avsnitt True Detective.

 

Här är några bilder på kvällens förvärv.

 

Eksperiens out!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln