Karlstadfestivalen! Och en massa annan dret.

Jag har varit upptagen 24/7 senaste tiden och det är något hela tiden som måste styras upp.

Vi har blivt bokade till KarlstadFestivalen och mer info om det alldeles snart.

Vi har träffat en alldeles underbar ung man vid namn Jan Roar angående ett komande musikvideo projekt.

Vi har smidigt helt galna planer tillsammans och alla som känner mig vet att det kommer att hända! :) mer info inom kort.

Vi ska spela in nya låtar till plattan och släppa vår första singel till sommaren med tillhörande musikvideo(den här videon är färdig och regisserad av Emelie Palmquist), old school style!

Jag och min kära vän Robin Hansson kommer att dra igång Eksperiens clothings och alla kommer att glida runt på stan och reppa BIG X!

Märtha Lavinia är en begåvad ung grafisk designer och nära vän till Eksperiens. Hon är också tjejen som jobbar med den nya Eksperiens loggan till bland annat kläder, backdrop, hemsida, skivomslag osv. Jag ska träffa henne klockan 08.00 på Espresso house för att få det första utkastet. Can't wait!

Vi har en mode show ala Eksperiens & The Mofo's på GalleriaDuvan i slutet på maj.

Jag har fått habegär (lyxfällan) efter mina nya setup med trådlösa inears från SennheizerIEM300G3/ShureSE535 och Tc-helicons VioceLive 2 så har jag insett att jag bara måste ha en nu SVIIIN fet mikrofon så att jag kan låta mitt absolut allra bästa för er.

Som om inte det vore nog så har jag fått för mig att min nya mikrofon och mitt såklart nya SVIIIIIN feta custombyggda micstativ (kom på att jag förmodligen måste bygga mitt eget stativ med hjälp av min sjukt svetskunniga morbror Oskar om det ska bli rätt) ska förgyllas i 24k guld. Han är galen tänker ni, jag är EKSPERIENS tänker jag. Fuck it, pengar har man när dom kommer in. En fet jävla sångrig för vansinnigt bra livebruk i 24k guld har man resten av livet. Har funderat lite på symboliken som återspeglas i det här och reaktionerna det kan frambringa så tänker jag, vadå "den e feeet"! Skämt å sido finns det ingenting i hela världen som sätter guldkant på tillvaron som musik, att få framföra den live inför människor som behöver den. Alla behöver ha musiken, i alla olika former. Jag är ingen jewelry guy, det skulle var den ultimata accesoaren. Men jag känner även att jag är en man av mycket symbolik så därför ska jag göra två mickstativ där det ena är likadant som mitt gyllene stativ, fast rostigt. Tänkte även slipa ner en av mina Shure Beta 58'or plåtren och lägga på saltlösning så att även den rostar. Får förmodligen klarlacka den efteråt så att det inte färgar av sig.

Jag vet inte hur det va för er men jag växte upp i en familj fylld av missbruk, misshandel och all jävla skit man kan lägga ut på någon. Jag och min mamma har levt på socialbidrag, min styvfar fick 3,5 års fängelse för misshandel på mig och min mamma under 6 års tid. Min pappa va ungdomskriminel och ett av min mormors fosterbarn. Min pappas bästa kompis och också ett av min mormors fosterbarn är min lillebror (morbror) Johans pappa och min pappa satt inne när jag föddes. Jag blev mobbad i skolan och jag fick raseriutbrott på alla som tittade snett på mig. Vi hade aldrig några pengar, jag hade aldrig några feta grejjer (det såg jag visserligen till att få rätt snart) och vi åkte alltid runt i rostiga, bajsbruna gammla bilar. Nu låter min korta beskrivning av min familjesituation helt bisarr och kanske lite obegriplig för dom flesta but that's just scratchin' the mahafucking surface fellas foe real! Vi får se om begreppen kanske går att reda ut i självbiografin. Den kommer såklart också att filmatiseras och jag kommer bli kritiserad som dålig skådis, men vinna en Oscar för musiken. Min poäng och dagens slutsats är att jag om någon kännt mig som ett rostigt gammalt micstativ ibland(tycker dock att rostig skit är coolt som fan).

Nu får jag dock inga raseriutbrott enbart för att folk kollar snett på mig, jag har ALL den feta skiten jag önskade att jag hade när jag var liten, två feta jävla bilar, en fet jävla studio, en STOR vit jävla soffa med 16 vita får i, helt galen säng, all annan jävla lyx som du förmodligen aldrig ens hört talas om, jag är kökschef på en restaurang där jag faktiskt känner att jag kan skapa något jag kan vara stolt över till skillnad ifrån 90% av alla drönare som bara jobbar för att betala hyran helt utan ambition och framtidsplaner, en helt egen familj med två sockersöta tjejer som älskar mig för mig, VÄRLDENS FETASTE JÄVLA BAND... och jag SKA ha den där jävla micken i GULD. Vi kan kalla den en symbol för min strävan framåt, kalla den vad ni vill, men det är coolt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln