Night Time!

Idag har jag köpt material till mina nya mikrofonstativ, rotat fram alla ingående och utgående fakturor samt kvitton som jag behöver ha med mig till revisorn på tisdag, tränat ett stenhårt jävla bröstpass med Gabriel, hämtat ut en ny mikrofon på 4Sound som jag ska prova, käkat grillade fläskkotletter med sallad och roquefort hemma hos Josefines pappa och såklart pratat i telefon HELA JÄVLA dagen.

Jag fattar inte hur livet kunde bli så jävla hektiskt, visst är jag ambitiös och driven för att lyckas, chef på jobbet, multiuppstyrare i bandet och ja, jag har alltid 1000 olika SVIINDYRA sidoprojekt som jag styr med men jag köpte inte den där stora vita jävla soffan för att inte ligga och chilla i den.

Imorgon blir det nog inte mycket mer än en promenad med Miami, ett ryggpass på gymmet och jobbet 14-24.

Söndag är det musikvideomöte med Jan Roar och Emelie Palmquist på agendan och vi har jävligt mycket att göra där om det ska gå vägen, vilket det ska!

Måndag ska jag försöka styra upp våran nya merchendise och på tisdag ska jag träffa Martin Carlsson som spelade in grunderna till plattan för att pilla lite på min nya rösteffekt (Tc-helicon VoiceLive 2) och testa lite olika live mikrofoner för att se vad som passar mig bäst. Däribland Shure ksm9 micken jag hämtade upp på 4Sound idag. Han sa att har typ 60 mickar på plats så det finns definitivt potential för att hitta rätt även om jag kanske bara kommer prova 4-5 stycken av dom fetaste.

Funderar även på ett par nya sneaks som jag sneglat på ett tag.

Halva priset och cleana som fan!

Vad säger ni?

Swagalicious :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln