Happy Fuckin' Birthday Eksperiens!

Tack för alla gratulationer och skit på facebook, telefon, tempel osv. Jag hade tänkt skriva det här inlägget den 23 april men det blev liksom inte av förens nu. Jag har fått lite skit gjord dom senaste dagarna, t-shirts och stage kit är beställt och påväg, jag har bokat in en ny musikvideoinspelning sön 5 maj med Emelie Palmquist och jag har en ny låt som kommer släppas under sommaren.

Vi har släppt våran musikvideo och det är kul att ni alla verkar gilla den så mycket! Tack för all respons!

Av min älskade flickvänn Josefine och vår lilla tjej Miami fick jag en vit t-shirt från Acne, en ny oxford från Ralph Lauren och ett par Tiger kallingar. Sen styrde hon ännu ett överfett surprise party med alla mina homies på Tempel, AWESOME!

Passade även på att införskaffa mig en ny bomber från A.O. CMS!

Sleep tight mahafakkas!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln