3KÖK och nytt mikrofonstativ!

Tog en tur till min kära morbror Oskar i Hagfors (Oskar.lucifer på Wordfeud om det är någon som vågar utmana honom) imorse och snickrade ihop ett nytt mikrofonstativ. Tanken var att stativet skulle förgyllas och eftersom badet det skulle förhyllas i inte tog mer än 550mm så skulle vi dela det i tre sektioner.

Jag köpte gängstav och gängtapp för att kunna skruva ihop rören sömmlöst men det blev inte riktigt bra.

Nu fick det bli ett Hip Hop/Rock N' Roll/Funky Fusion stativ idag och så bygger vi ett nytt stativ i ett stycke för förgyllning.

Som jag tidigare sa så sväljer det där jävla guldbadet inte mer än 550mm och stativet blir väl ca 1600mm.

Oskar kom med iden att lacka skiten guld hos en billackerare och dra FETT mycket klarlack över för en glansig finish. Vi har även kommit på en bra lösning för att fästa Eksperiens N' The Mofo's skylten framför och om det går rent praktiskt så ska det sitta en lysdiod i mitten och lysa upp loggan.

Så fet ska jag kolla upp i dagarna.

FETT!

Va förbi min kära Mormor och Lillebror Johan på väg hemöver och fick lite famijär kärlek också.

Nu ska jag och min älskade sambo Josefine gå och fira min 28års dag i efterskott på 3KÖK.

That's fuckin' awesome!

Fick korrekturer på vår nya merch igår också. Släng gärna ut lite feedback!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln