Oslo

Har vart och chillat i Oslo under helgen, tänkte bara komma bort ett tag och träffa lite gammla homies.

Det va skit kul och se Dannes nya lya, träffa hans rommie Pierre som visade sig vara en jävligt clean dude och hänga lite med Link, Justine, Lo och alla andra som passerade under helgen.

Det har milt sagt vart en riktig jävla grishelg och jag kommer alltid på mig själv med att vilja flytta dit i stundens hetta, fubared(fucked up beyond all recognition) kl 04.00 men inser rätt snabbt dagen efter att människorna blir infekterade av atmosfären.

Jag kallar det Svensk/norsk Olslohybris och det som händer är, speciellt människor som var arbetslösa i Sverige, att dom tappar värdet för pengar, helt.

Det ska åkas taxi överallt, alla kedjeröker och cigaretterna kostar 100 spänn paketet, ölen kostar typ 100 spänn styck på krogen, 30 spänn i butiken och sen fortsätter det bara i en oändlig spiral av skit!

Jag kan tänka mig att valutaskillnaden kontra att lönerna faktiskt är bättre gör att man tappar lite perspektiv men alla tycker att dom tjänar så jävla mycket pengar trots att prisbilden är den dubbla på allt.

Jag blir ju lika dan, jag va där i två dar och känner mig helt uppslukad av staden.

Det är enkelt att säga att det är fetare att festa i Oslo, jag kan absolut se mig trivas i staden och jag skulle inte ha några som helst probs med å skaffa ett jävligt fett jobb.

Det finns skönt folk överallt och jag har sjukt många kreativa vänner och bekanta som skulle hjälpa mig och inspirera mig.

Frågan är bara vad som skulle hände om jag faktiskt skulle bosätta mig där.

Jag har nämligen inget igentligen imot att festa, mycket och hårt.

Jag har gjort det för och det kommer förmodligen bli en hel del framöver, men all day, all night fungerar fan inte längre.

Eksperiens needs to keep focus y'all!

Jag skrev en ny låt iaf, fick ett nytt beat av John häromdagen och lyckades skriva av mig två feta verser under helgen som ska spelas in i början på veckan.

Fick även dela en coke med Mary Jane på bussen hem :)

Beast!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln