Malmö

Det blev en lång helg, många mil och dryga dygnet baken ratten. 
Malmö va dock precis vad vi behövde och Mattis Carib Kreol lika charmigt som man kunde förvänta sig, falafel i vartenda gathörn och ett efterlängtat besök till F12 gruppens Köttbaren för att smygstarta Jencines födelsedagsfirande redan på fredagskvällen.


Vi kom ner till Malmö på fredag förmiddag och tog en sväng på stan, kollade in Carib Kreol och råkade lite inför lördag. 
På kvällen hade vi bokat ett bord på Köttbaren och tog en taxi dit vid halv nio tiden.
Stället i sig va precis vad man kunde förvänta sig och jag kommer skriva en fullständig recension  lite senare i veckan. 
Efter Köttbaren mötte bi upp några Mattis och några av hans vänner vänner på Carib Kreol och gick sedan vidare till Moriskan och klubbade lite.
Kvällen avslutades med falafel på Möllan och sen kröp vi i säng vid tretiden.


Vi tog sovmorgon på lördagen, käkade sen frukost och svängde förbi Carib och soundcheckade innan vi tog och utforskade Malmö lite noggrannare. 
Coolaste stället jag någonsin gått in på är AB Småland som är ett nytt grönt koncept som fokuserar på rättvisemärkt inredning och kläder kombinerat med kaffe, inredningsstudio och auktion av gamla möbler med tillhörande workshop där man bl.a. Kan måla om och "pimpa" sina nygamla inköp.


Spelningen på Carib senare på kvällen blev grym och ledde till ännu en sen kväll av klubbande och födelsedagsfirande av vackra Jencine! 

Nu får jag helt enkelt passa på att tacka Malmö, Mattis, Carib Kreol och alla som diggade Eksperiens i lördags och förgyllde vår vistelse i falaflarnas huvudstad! 


Nu ska vi måla om :) 

Jotun
St. Pauls Blue

Pz out! -