Bröllopsmeny 2016

I helgen hade vi bröllopsmässa på Dömle Herrgård där vi bjuder in alla par som ska gifta sig och kör hela helgen som ett genrep inför deras respektive bröllop för att gå igenom logistik, blomster, dukningar och sen såklart även maten.
Jag måste erkänna att jag var nöjd med menyn och speciellt förrätten redan innan helgen. 
Men att laga upp den till 40 gäster som ska bedöma mig och min mat inför sin kanske största dag i livet, har fått mig att gå runt i över en vecka och konstant fundera på vad jag kan förbättra och hur maten ska presenteras. 
Det gick också otroligt bra och jag vill passa på att tacka alla brudpar som ska gifta sig hos oss 2016 för responsen, förtroendet och för att ni låter mig jobba kreativt och utvecklande.  


Nu hann jag inte få till ett vettigt kort på varmrätten men jag fotade förrätten och några varianter på desserten. 


Årets bröllopsmeny 2016 på Dömle Herrgård:

Semibakad fröyalax med emulsion på pilgrimsmussla, lättrökt med fänkål, hallon & vanilj.


Helstekt biff med varierad rotselleri, spräckt sky med brynt smör och vanilj, samt sotad purjolökscremé & biffpulver.Vitchokladcremé med färska bär, iste, fryst grädde & syrlig maräng

-