Thing's to appreciate!

Känns som att det är dags för en liten uppdate igen.
Först och främst måste jag tacka för alla gratulationer jag fick på 30 årsdagen och för er som fortfarande undrar så va det helt jävla underbart att få spendera dagen i ära på varmare breddgrader.
Jag brukar inte välja att prioritera bort min tid på semester och speciellt inte när det kommer till dom vanliga turistfällorna. 
Men att ha tillgång till ett hus i Spanien med pol, utan att överdriva, 1500 spänn och 3timmar från den stund vi låser lägenheten i Karlstad är fan världsklass! 
Shout out: Till min kära moster Monika för en fantastisk helg, för maten (käkade på 1 stjärniga Monastrell i Alicante och jag ska skriva en recension även om detta när jag får tummen ur) och för att du låter oss glida ner och utnyttja ditt helt sjuka semesterhus! #bästalivet
Utöver sol, mat och ölkonsumtion från tidig morgon tills man slocknar så har det hänt en hel del hemma också. 
Elektrikern va förbi i fredas och kopplade in spotlights i köket och i det nya innertaket i hallen under sovloftet. 
Innertaket är dock inte färdigmålat och jag har ännu inte lyckats få tag på någon som kan hjälpa mig förvandla den ohyggligt fula ventilationsanordningen vi har i köket mot lite rostfri awesomeness, men det kommer. 
Igår hade vi släkten på besök för ytterligare ett tillfälle att fira min förkastade ungdom och jag fick lite hjälp med den sista injusteringen för vår helt sjuka skjutdörr. 
Det ser dock fortfarande ut som skit hemma och lär tyvärr göra det ett par dagar till så ni får vänta en stund till på dom där skönt homestylade bloggbilderna jag är helt säker på att ni förväntar er vid det här laget men slänger upp några på vad som komma skall så länge.

PS. Köpte en Versace ring till mig själv i 30års present, sjuuuukt mkt swag ;)

-