Nu tar vi sommaren till taket... Ish.

Drog ner till Göteborg lite spontant i lördags efter jobbet för lite planering inför ett litet projekt jag driver tillsammans med min moster Monika.

Det blev inte mycket sömn i helgen men jag fick mycket gjort och jag lyckades stuva in sju stora jävla betongkrukor (till Jencines stora förtjusning) och en liten asiat i bilen.

Junn hade nämligen lyckats slarva bort sina hemnycklar i Karlstad utan en tanke på att det saknades något i bakfickan tills han stod utanför dörren till sin lägenhet i Göteborg.
Vilket är rätt sjukt med tanke på att jag inte bränner dit speciellt ofta på måfå.
Det blev än rätt skön roadtrip som slutade i att vi jamade med Jazzbandet som lirade på Krokstad herrgård på nationaldagen.
För er som missade livesändningen på Facebook så ligger länken här!

Har inte haft speciellt mycket fritid senaste tiden men passade på att ta en blomsterrunda idag innan Jencine glider till jobbet.
Några tusenlappar senare med bilen full med träd, örter, tomater och lite annan grön skit så börjar det äntligen bli lite ordning på terassen.
Självklart så började det spöregna från ingenstans när vi stod där ute med händerna fulla av jord men jag antar att karma måste jämna ut klyftan ibland, man kan tydligen inte få allt som så många av mina nära och kära gärna påpekar på daglig basis.

Nu är ”THE PENTHOUSE EKSPERIENS” i vilket fall jävligt på G! Uteköket står på plats, vi har planterat örter, tomater, citroner och lite annan ätbar dret som vi kan förgylla våra framtida grillkvällar med.
Det krävs dock en rejäl rensning och ett nytt matbord som jag ska gjuta i betong sen är vi rätt jävla game för att grilla vad fan som helst.

-