Back from the dead

Tack så mycket mina kära vänner Junn, Alfredsson och Schulle för en underbar söndag!
Jag har som sagt aldrig vart i Smögen förut och måste säga att det är precis lika mysigt och charmigt som man skulle kunna tänkt sig med alla små hus, trånga gränder och småbutiker som vandrar längs med hamnen.

Vi möte upp Junn, som jobbade, på Hållö bar, beställde några rundor hof, något järn och en bricka med tapas (eller smårätter som dom presenterades) bestående av diverse skaldjur och någon råbiff som alla höll bra klass.
Vi tog en promenad på klipporna, ett par rundor hof till på diverse andra barer innan vi mötte upp Junn igen som slutade vid tolvtiden.

Både jag och Alfredsson insåg relativt snabbt att vi är alldeles för gamla för att hålla på så här, vilket inte verkade spela någon som helst roll över huvud taget då både Junn och Schulle verkade tävla om vem som skulle bränna skatteåterbäringen först på sprit!
Med andra ord så blev vi dyngraka, hängde på klubben tills den stängde och hamnade i en obäddad säng med en filt över mig brevid Junn klockan 05.00.

Vaknade till någon gång efter lunch och tryckte en sjukt bra burgare på Surfers inn med tillhörande Pepsi max och ett parti Chicago (alltså kortspelet och ja, jag vann!) innan vi begav oss tillbaks till Värmland.

Avslutade sedan kvällen med en large pepperoni lovers och kycklingvingar från Pizza hut, två super cheese från donken och Game of thrones med Jencine (helt magiskt förövrigt. En slice, en kycklingvinge, en slice, en cheeseburgare, en kycklingvinge, en slice... Ni fattar #bästalivet).

Idag har jag solat, beställt galna mängder kött för seriös korvproduktion hos bästa Håkan Mattsson ute på Kroksad Herrgård, hämtat upp min älskade lilla Miami och hennes nya livskamrat Aramis, hängt med dom i solen, kört sjuka mängder chins och dips på utegymet med Jencines lillebror Robin, gått promenad, filmat med drönare från Pinchos till Ankdammen, filmat mer med drönaren hemma på taket och jammat lite med Junn... Bra jävla dag!

Nu är klockan 03.30 och jag ska gosa lite med minigrisarna som slocknat lite huller om buller i hela sängen ❤️
Sov gott!
 

-