Mat, humor & musik

Igår hade vi återigen standup ute på Krokstad med föreställningen nykläckt som bygger på att ett gäng komiker, i det här fallet bl.a. Simon G, Josefin Johansson och Emma Knyckare, samlas och skriver nya skämt dag ett och sen kör en föreställning dagen efter med sprillans nya prylar.

Missade såklart föreställning då jag tydligen får betalt för att laga mat men jag körde en väldigt trevlig trerättersmeny till comedy crewet efteråt och satt och hängde lite med dom efteråt.

Sjukt trevliga tjejer och killar och jag önskar att jag hade kunnat se showen men det kommer väl förmodligen fler tillfällen. Passade på att köra lite gitarr/rap för gänget, lite smått påtvingat från min sida men jag fick känslan av att dom blev genuint imponerade och det är extra kul med tanka på att dom utgör halva styrkan på P3.

Maten bestod av,

Varierad fångst från Vänern - dill, ättika, sidfläsk & senapsfrö

Pärlhöna med palsternacka, kantareller, grönt äpple & brynt smör

Rågpannkaka, delice de bourgogne, jordgubbar och varm äpplehonung

Nu har jag precis kommit tillbaks från en tur till utegymet med Miami och det är dags att glida vidare till studion i boa och spela in nya verser tillsammans med John.

#itsabouttogodown

-