"DET BRINNER ÖVER HELA STAN"

Spelade in mina verser på "Det Brinner Över Hela Stan" (tidigare Hustla dom och haffa cash) i torsdags och jag är så jävla nöjd med helheten på låten nu!

John har verkligen producerat ett magiskt beat och Wiktor sjunger skitbra i refrängerna.

Skrev den här låten under förra sommaren i en intensiv och spännande tid av livet.

Mycket har hänt under mina 30år på jorden och med tanke på vart jag kommer från så får jag ibland sluta ögonen och nypa mig i armen för att förstå vart vi landat. Jag kommer inte från mycket men jag är målmedveten och ambitiös och den sista tiden känns det som att jag bara kastat pusselbitar på plats och bilden är rätt jävla lik allt jag visualiserat sedan tidiga tonår.

Jag och Jencine köpte ett penthouse och flyttade ihop i maj 2015, jag fick ett nytt jobb i samma veva, jag gjorde en naken och intensiv spelning på båten som som fortfarande minns i med fjärilar i magen när jag tänker på den i början på juni och det det kändes som att livet föll på plats i en helt ny manér.

Jag älskar Jencine, vårt liv tillsammans, alla våra underbara vänner och alla möjligheter som öppnat upp sig över det gångna året.

Det är den känslan låten bygger på, fulltankad av hybris och kärlek med ett litet vemod som som hjälper till att plocka ner känslan på jorden mellan explosioner av självsäkerhet och lycka.

Om allt går som det ska så hamnar den på Spotify, iTunes osv i slutet av juli och vi har även som många vet "Bring You Down" med The Mofo's som ligger och väntar på att få explodera i högtalare nära dig.

Det är mycket saker runt om mig som får mig att må bra just nu och dom senaste veckorna har verkligen haft en skön balans mellan jobb, fritid och kreativt arbete i stort.

Krokstad blomstrar, ordagrant med sin vackra allé, parken och Vänern, avgrenad i älven som sakta swishar förbi utanför ägorna. Jag har hunnit med att göra musik, spelat, jobbat med mitt eget företag och nu har jag haft Miami i snart en vecka vilket alltid får livet att kännas komplett på ett sätt bara hon kan komplettera.

I torsdags va jag dom sagt i studion och spottade verser. På kvällen kom lillebror Johan och Bieber förbi lite spontant på "grilled pork sandwiches" och några bärs.

Helt sjuk känsla att stå i sitt eget utekök, högt över staden man kallar hemma och lyssna på en ny låt som handlar om precis det som händer i nuet.

Igår låg jag i sängen halva dan, käkade frukost, kollade serier och njöt av stillsamheten. Teamade med Jencines lillebror vid fem snåret och körde ett galet intensivt pass på utegymet med Miami hängandes runt fötterna.

Sen gled vi hem och lagade tacos "al pastor" med färska majstortillas och ananas vilket alltid får mig att känna som att vi är tillbaks i Mexico igen.

Nu ska jag bara ligga i solen någon timme så får vi se vad dagen erbjuder.

Douglas kanske kommer hit och jammar lite ikväll så det kanske blir ett litet Facebook klipp om ni har tur.
-