Netflix & chill på terassen!

Va helt säker på solsken när vi vaknade upp i sängen för 20 minuter sen.
Det finns ingen sol, molnen ligger som en dimma över staden och hånar min lediga söndag.
Alla som känner mig vet att jag jobbar rätt hårt men den här helgen gjorde jag det sjukaste tvådagarspasset på länge, med det sagt brukar jag och håkan stoppa korv till 02:00 var och varannan tisdag.
Åkte till jobbet vid 10:00 i fredas, gjorde ordning för kvällen, körde min gäster och roddade av köket inför kvällens projekt, nämligen 21st myskankor som vi fått levererade från Blekslättens gård inför lördagens bröllop.
Jag satte kniven i den första ankan runt 23:00, tänkte, det blir nog fan 03:00 innan jag är jlar med det här... 05:30 la jag ner kniven och kröp i säng. 10:00 upp och jobba sen 01:00 i bilen på väg hem.
Det är lite drygt 34 timmar all work no play!
Det va ett jättefint litet bröllop och det finns en galet bra story om ankan som förövrigt var helt magisk vilken jag kommer att skriva ett lite längre inlägg om ikväll.
Jag är helt slut och har till råga på allt inte fått i mig mer än ett par proteinshakes under all stress så nu blir det grön smoothie, netflix och chill på terassen!

-