DEN BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV!

Nu är det nästan exakt 6 månader sedan jag friade till min vackra Jencine Ljungblad på nyårsafton 2015.

Det har tagit ett tag för mig att sammanställa filmen och igår fick jag hjälp av bästa Emelie Palmquist med klippningen. 

Vi hade styrt den fetaste festen, alla boysen krigade för den fetaste festen och allt va fanimej på pricken av vad jag skulle våga kalla för den perfekta kvällen.

Jag och Filip gjorde sushi, Samuel blandade drinkar, Malin köpte med facklor från Jönköping, jag lånade bose systemet från Dömle, Richard filmade, vi hade separat ljudinspelning med stereomickar plus line direkt ifrån mixern… Vi hade allt och vi dödade nyår för alltid!

Här har ni en axplock av vår magiska afton tillsammans och stunden jag förevigade min kärlek till min alldeles underbara och blivande fru.

Samtidigt vill jag passa på att tack alla våra underbara vänner för att ni finns och för att ni hjälpte oss att skapa den bästa kvällen och den finaste stunden i våra liv!

Jag måste också representera min nya singel "DET BRINNER ÖVER HELA STAN" som är den färdiga versionen av låten jag spelar i videon och som även förhandspelas i slutet.

Kommer snart på iTunes, Spotify, Tidal, Deezer mm!

#bästalivet (graverat i ringen)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln