Wife

Jag hade inte kunnat varit mer stolt än att faktiskt få titulera mig som ”wife.”
Jencine heter jag och jag är Joakims blivande fru. Bakom varje framgångsrik man, står en stark kvinna, eller hur var det? Så nu tänkte jag passa på att dela med mig lite av mig själv och vårt liv tillsammans.

Ni vet när man slås av ett fullkomligt lyckorus, ett sånt där rus som aldrig släpper. Det är så jag ser på mitt och Joakims förhållande sedan han friade till mig. Han gav mig sin framtid. Det var den vackraste och mest kärleksfulla kvällen som jag har varit med om. Jag är så tacksam över att jag fick dela den med mina vänner och familj. Jag är inte van vid att stå i rampljuset, men den där kvällen förde självaste Eksperiens mig in i ljuset och där tänker jag stanna.

Julen var väldigt hektisk med massa jobb, dödsfall och trassliga relationer men vi hade trots allt bestämt oss för att ha livets nyårsfest. Allt skulle styras upp i minsta detalj, allt från facklor på terassen till mat och drinkar. Tackar min vapendragare Malin som gick in i rollen som hönsmamma då jag var på jobbet. Missförstå mig rätt, men ja, utan en ledare i våran lilla kompis krets resulterar oftast i tusen spridda ideér som svävar iväg fullständigt och det fanns det inte tid för.
När jag kom hem från jobbet så hade hela inköpslistan bockats av, då återstod bara allt småfix inför själva nyårsafton.
På förmiddagen var jag super stressad och lite smått irriterad, ville såklart att allt skulle bli perfekt. Hela lägenheten var full med folk som hjälpte till och jag vet att jag förundrades över varför Joakim hade ett ovanligt stort tålamod, för jag såg ju på honom att han var lika stressad som jag var. Min magkänsla sa även att det var någonting som det smusslades med bakom min rygg. Men jag tänkte att det kanske var en ny låt eller något liknande han hade satt ihop. Vi satte alla förberedelser mitt i prick när gästerna började droppa in. 
Kvällen blev magisk. Ni vet den där klassiska slutscenen då mannen får kvinnan och vise veresa. Den blev och är min verklighet. Jag ska göra allt för att få Joakim att känna, att jag är kvinnan han kallar, hem.

Videon talar för sig själv.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-