Hon testar vingarna

Ni vet när man projicerar sidor av sig själv, som man inte riktigt kan stå för, på sitt syskon. Bara för att man kan. Många gånger kan det bli en känslomässig berg -och dalbana, men det knyter oss samman, formar oss och banden blir extra starka. Det är iallafall så min relation till min lillasyster har fått sitt fotfäste. 

Hon är min närmaste vän och hon läser mig bättre än vad jag själv gör många gånger. För mig betyder familjen allting.
Men det är något speciellt med en lillasyster. Vi är så fruktansvärt lika men ändå så olika. 

Nu ska hon flytta. 
Ni vet när man sätter sig i en soffa bredvid en annan person, de flesta vill gärna ha lite space emellan. Sen har vi min syster, till en början sätter hon sig på avstånd, för att sedan försiktigt sätta sig närmre och närmre. Till slut sitter hon så nära att man ser ut som en person. Det är så nära jag vill vara min syster. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-