Spanien

För några år sedan så såg jag alltid till att spara ihop pengar så att jag kunde vara ledig hela sommaren. Den tiden är förbi. Nu har jag jobbat heltid tre somrar på raken. Å ni vet sådär i sluttampen så är man rätt så slut. Så jag och Joakim bestämde oss för att åka till Spanien i en vecka. Tanken var att vi skulle hyra bil och strosa runt och se lite av Alicante. Det blev ingen bil och det blev inget strosande. Det blev poolen. Jag har alltid föredragit att sola och bada vid havet. Brukar bli rätt så rastlös av att ligga vid en pool en hel dag. Men nej, detta var faktiskt den bästa semestern som jag har haft. Efter en fullspäckad sommar så fick vi bara vara och rå om varandra. Det var precis vad vi behövde. Är så tacksam för att vi kan åka ner dit när vi vill eftersom att Joakims moster Monika, har ett hus där nere. Vem kunde tro att det skulle dyka upp en sommarstuga i Spanien?
Vi hade även införskaffat oss en ny kamera (Canon eos 6d) precis innan vi skulle åka, så det var jätteroligt att experimentera lite med den. Jag har fortfarande sjukt mycket att lära. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-