När lägenheten förvandlades till hunddagis/musikstudio

Imorse fick vi finbesök av självaste Pepsi. Vi skulle hjälpa min syster och hänga lite med honom medan hon var på jobbet. Pepsi är hennes pojkväns familjs hund. Så detta var första gången vi fick träffa honom. Det var kärlek vid första ögonkastet. Vilken guldklimp!
På eftermiddagen kom Daniel med sina tre hundar, så ja, det blev rätt livat till en början när hundarna fick hälsa på varandra. Men inga tvivel där, Daniel kan sin sak. 
Nu sitter killarna ute på terassen och spelar in en ny musikvideo och hundarna sitter fint i varsitt hörn. Jag är rätt chockad över att grannarna inte har gjort sig hörda än, för det ekar verkligen över hela stan. Men vad vet jag, jag hoppas att de är lika imponerade som jag är, för det svänger kan jag lova. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-