rotfruktsfest

Ni vet när man är sådär super hungrig, tappar all energi och humöret svänger åt olika håll? Och så måste man bara åka iväg och storhandla innan man kan laga maten. Skördefesten är i full gång i butikerna och till min älskade kocks stora förtjusning kostade rotfrukterna 1 kr per kilo med en gräns på 8 kg per hushåll. Vi kom såklart ut ifrån affären med 8kg rödbetor, 8 kg kålrot, 8kg vitkål och 8kg gullök… 
Vi kan väl lite smått konstatera att min man gillar sina rotfrukter.
När vi kom hem hade jag hamnat i en riktig hungersvacka. När jag ifrågasatte Joakim hur han fortfarande kunde hålla humöret uppe när vi inte hade ätit på flera timmar, så fick jag till svar: Om inte du har tålamod, så måste jag ha det. Vi stöttar varann.
Han är bra go min man! Sedan ställde han sig och lagade en jättegod linssoppa. 

Annars har vi haft asiaten här på besök under dagen, men han var så snabb så jag hann inte ta kort på honom. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-