En glimt av köket

Våran lägenhet är ständigt under förändring. Både jag och Joakim brinner för att hitta på nya projekt. Någon sa, om projekten tar slut, så dör förhållandet. Det ligger något i det, att hålla de gemensamma intressena vid liv. 
Sedan vi flyttade in i våran lägenhet så har vi hunnit åstadkomma en hel del och vi är väldigt nöjda med resultaten hittills. Jag är oerhört stolt och imponerad över Joakim som alltid hittar en lösning och slutför sina och våra gemensamma ideér. Han bevisar gång på gång att ingenting är omöjligt. Men för att nå dit man vill komma, måste man våga be människor om hjälp. (Läs, vi är inga hantverkare.) Vi har många människor att tacka för detta, främst min bror Robin och Joakims morbröder Johan och Oskar. Tack! Ni är guld värda.
Här är en del av vårt kök. Köksbordet är gjort av betong som Johan hjälpte oss att gjuta. Sen har Oskar svetsat benen och Joakim är såklart mannen bakom skisserna.
Barstolarna är från Minus tio och hyllan är från Ikea
Väggpelaren i köket har vi målat i en kalkfärg från Jotun i kulören LADY 5030 St. Pauls Blue.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-