Efter stormen kommer lugnet

I morse när jag kom hem från mitt nattpass på jobbet så var Joakim och Daniel i full gång med att repa inför helgens spelning på Båten. Man kan väl säga att det har sett ut som ett bombnedslag här hemma sedan en vecka tillbaka, då våran lägenhet förvandlades till en musikstudio. Så är väl livet med en musiker. Jag själv får verkligen bita mig i läppen när min pedantiska sida sätts på prövning. Vi har väl mer eller mindre insett att vi måste hitta en studio till Joakim där han kan få vara Eksperiens till fullo. Så nu ska vi bara se till att hitta en bra lokal.

Hallen har varit den enda delen av lägenheten som har varit fri från prylar. Bortsett från att Daniels 4 hundar har huserat där under reptiderna. 
När jag fick lite egentid passade jag på att ta lite kort på hallen. Joakim tog med sig kameran till jobbet så fick fota med mobilen. Insåg då värdet i att Joakim vill införskaffa en till kamera. För den där kameran kommer jag nog inte se mycket av.

Bänken har vi designat själva. Morbror Oskar har svetsat underredet och dynan beställde vi för sig. Mattan hittade vi på auktion. Tavlan har Joakims mormor målat och den är även omslaget till skivan Barkin' up the wrong tree av Eksperiens N' the Mofo's.
Sen har vi vårat lilla citronträd som har stått ute hela sommaren. Som inte alls tyckte om att komma in. Några tips?
Man kan även skymta vårt nybyggda loft. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-