Checkat ut

Igår kom den dagen både jag och Joakim hade väntat på i flera veckor tror jag. Vi checkade ut. Vi tog en välbehövlig sovmorgon, åt frukost i sängen och betade av ett antal avsnitt av Blacklist. Eller det var nog mest jag som tittade, Joakim var helt utslagen, med all rätt.  

På eftermiddagen var vi iväg en sväng till Båten och hämtade grejerna efter fredagens spelning, som för övrigt var helt magisk. Eksperiens och Daniel levererade. Om ni frågar mig så var det faktiskt den bästa spelningen jag har sett hittills. Det var inte bara spelningen i sig, det var stämningen och känslan. Båten fylldes med kärlek. Jag är tacksam över att  familjen och våra vänner var där och ville dela den kvällen med oss. Att få se mamma och brorsan klappa i takt till tonerna av min man var en obeskrivlig känsla. Det betyder mycket för mig att vår familj delar allt tillsammans. Synd att syrran inte kunde vara med. Saknar verkligen henne och nu ännu mer när hon inte bor kvar i Karlstad. 

I vilket fall som helst så har hela veckan vart helt kaotisk och båda jag och Joakim har legat välförtjänt utslagna merparten av vår vakna tid. Nu har dock Joakim suttit och jobbat i tystnad sen vi gick upp och jag är rastlös, hungrig och trött på att sitta still.

Nu ska jag rosta några mackor och köra ett träningspass i hopp om att min man lagar middag åt mig snart. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-