sliding door

Detta är då en del av vårt vardagsrum. Tanken var att jag skulle presentera vår nya sovrumsdörr. Både jag och Joakim har alltid drömt om en stor maffig skjutdörr. Jag tror faktiskt att vi båda hade snappat upp en sådan dörr i serien Gossip Girl. Å fråga mig inte varför Joakim har tittat på den serien? 
Oavsett så började Joakim spåna på idén direkt när vi flyttade in och nu har vi våran dörr. Jag förstår inte hur den mannen lyckas? Våra roller för mig är solklara. Jag är stöttepelaren och Joakim är den drivna. 
Morbror Oskar har svetsat ihop själva dörren och hela övre sektionen är köpt på Ebay. 

Kan tillägga att det är väldigt svårt att ta rättvisa bilder i vår lägenhet. För att fånga känslan någorlunda så fick jag ta bilderna delvis utifrån, därav den dåliga upplösningen. I övrigt är soffan ifrån engelsson och taklampan Crystal Sphere designad av Ingeborg Lundin kammade vi hem från Göteborgs auktionsverk. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-