andas musik

Vilken mysig helg jag har haft. I fredags kväll fick vi finbesök av två blonda yrväder som verkligen satte färg på tillvaron. Tänk vad rätt umgänge kan göra när hösten ger dig en käftsmäll. Jag vill verkligen inte ha kyla och mörker. 

Det blev en fullspäckad helg i vanlig ordning. I fredags var vi och såg Silvana Imam. Jag är en riktig fjant, men jag gråter alltid när musik berör mig och ja, jag grät. Så grym var hon. Blev extra berörd när hon körde sin låt Simone. Oavsett om låten handlar om hennes systerdotter, så handlar den om en helt annan person för mig. Min lillasyster. Hon fattas mig.
På lördagen tog vi en sovmorgon och Joakim skämde bort oss med en brakfrukost. (Läs, jag blir alltid bortskämd.) 
Efter det blev det lite fix och trix inför releasefesten. 

Det blev en väldigt fin kväll. Joakim levererade och jag är så otroligt imponerad och stolt över honom. Så nu kan ni gå in och lyssna på Det brinner över hela stan på spotify, som är soundtracket till vårt liv som han så fint kallar den. Det är låten som han sjöng innan han friade till mig, som ni kan se i videon i mitt första blogginlägg. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-