Love my smoothie

Idag har jag mestadels bara fokuserat på att bli frisk från förkylningen som jag drog på mig efter helgen. Har druckit mängder av Joakims hulken smoothie. Inbillar mig att den har hjälpt lite grann iallafall. 
Var en sväng på stan i jakt efter en varmare tröja, klev ut ur provhytten som varulven själv. Har aldrig varit med om en tröja som fäller så mycket ludd. Å vad det kliade. Efter det tyckte jag att varenda tröja som jag provade kliade, så jag gav upp. Köpte en present till Joakim istället, mycket roligare. 

När jag kom hem så var solen helt galen här hemma. Synd att jag inte hann ta så många bilder innan den gick ner. Eller rättare sagt, det var för stökigt. Mycket knepigt, för jag städade igår? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-