Ett möte

-Medlem?
Ja, jag räcker fram medlemskortet till kvinnan i kassan.
Slår in pinkoden.
-Medlem?
Någon spräckte bubblan, nu råkade det va kvinnan i kassan på apoteket.
Jag skrattar hejdlöst så att tårarna rinner.

PRECIS, tänkte jag tyst för mig själv bland skratt och tårar. Exakt sådär känner jag också.

Tänk att olika möten kan te sig så motoriska. Men att minsta snesteg visar tecken på mänsklighet och kan få ett möte att blomstra.

Motorisk, ja det är lite så jag känner mig just nu. Jag gör det jag ska och lite till. Men jag har verkligen inte plats för fler intryck just nu. Så den där resan till Maldiverna kunde inte ha varit mer läglig. Ja, ni läste rätt. Vi ska fira jul på Maldiverna.
Jag är ju faktiskt lite sorgsen som inte får fira julen med hela familjen. Så jag ställde ett krav. Nästa julafton så vill jag ha det som i Tomten är far till alla barnen. Ni skulle ha sett blicken Joakim gav mig. Vadå, vill du ha drama? Ska jag bjuda in alla mina ex? Nej, jag vill att alla som vill komma, får komma. Att hela vår familj umgås. Helst i ett stort rött hus. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-